اثر آب‌پاشی روی یونجه قبل از بسته‌بندی بر تلفات کمی و کیفی علوفه بسته‌بندی شده (مطالعه موردی در استان فارس)

صادق افضلی نیا؛ علیداد بوستانی؛ عبدالحمید کریمی؛ دادگر محمدی؛ سید منصور علوی منش؛ ماشاءاله زارع؛ علی نوروزی

دوره 24، شماره 85 ، خرداد 1402، ، صفحه 39-56

https://doi.org/10.22092/amsr.2023.362561.1455

چکیده
  در این تحقیق، اثر مرطوب کردن لایۀ سطحی یونجه بر مقدار تلفات کمی و کیفی آن بررسی شد. پژوهش در قالب آزمایش یک بار خرد شده با 12 تیمار و سه تکرار به مدت دو سال (1399 تا 1401) اجرا شد. تیمارها شامل مقدار آب پاشش شده در چهار سطح 0، 250، 350 و 450 لیتر در هکتار به عنوان فاکتور اصلی و فاصلۀ‌ زمانی بین آب‌پاشی و بسته‌بندی علوفه در سه سطح بلافاصله، نیم ساعت ...  بیشتر